Újítás

  • 0

Újítás

slingshot_top_banner.jpg

Összejött a lista, az év eleji beszerzéshez. Mit mondjak, elborult az agyam, hogy hozzak új termékeket, miből és mennyit. Hogy a józan eszemre hallgattam-e, vagy csak a fanatizmus vezérelt, azt nem tudom. A lényeg, hogy jött pár termék, ami érdekes lehet. Amit magam is ki fogok próbálni, illetve szabad a gazda, tesztelési áron lehet próbálgatni. Nos, a kicsomagolás és szemrevételezés már megérte. Tisztára, mint a Karácsony! – örömmel forgattam az új holmikat. Lássuk, mi az, amit bemutathatok majd!

BCD – I3. Erről már beszéltünk. ML méretben próbálható.
BCD – PRO QD Navy: Megnyerő, robosztus, teljesen komfortos, masszív hagyományos jacket. L-es méretben.
BCD – ZUMA: könnyű utazó jacket. Nincs benne merev háttámla, mégis jól rögzíthető rá a palack. Ultra könnyű, hátlebegtetős, integrált súlyos jacket, súlyzsebbel. Parányira összehajtható, repülős túrákhoz ideális darab. ML-méretben tesztelhető.
SCUBAPRO JETSPORT:  könnyített, rugalmas uszony, átáramló résekkel. Szerintem jobb a hasított modelleknél.
HOTSHOT az Aqualungtól: meglepetés, mert a regular méret lábbeli nélkül passzol mezítlábra. Mi a manó, olyan, mintha a CROCS lenne uszony változatban – legalábbis olyan volt felpróbálni szárazon.
SLINGSHOT: a nagytestvér. Ugyanaz a rugós, metszett, csuklós penge, hagyományos pántos rögzítéssel. Csak a mérete jóval nagyobb.
Vizi játékok: TOYPEDO, AQUADISK, SCUBARANG és a többi elemes menekülő vizilény. Azt hiszem, külön oldalt érdemelnek, ami fix, majd uszodai tréningekre, bemutatókra visszük őket.

Tehát újítottunk. Mostantól fogható, próbálható, bérelhető és persze rendelhető ez a sok szépséges holmi. Részletek a gyártói honlapon egelőre: Aqualung, Scubapro


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár