A legenda visszatér

  • 0

A legenda visszatér

Category : Uncategorized

Jack Yves Cousteau neve ma már nem ismert az új korosztály előtt, még a tankönyvekből is kezd kikopni, hogy az öreg kapitány, miképpen kreálta meg az első búvárkészülékeket, amik a merülés mai irányát megalapozták. Ennek eredménye az Aqualung, ami ma egy vezető felszerelésgyártó, aki valljuk be, óriásira nőtt. Hogy multiként, a design és a hasznos technika helyes arányát tudja-e tartani, nos ez eléggé napirenden lévő kérdés.

aqualung_partner.pngOtt voltunk a december 3-i magyar termékbemutatón, amik most zajlanak 51 országban, ahol az Aqualung megvetette lábát. Szembesültünk az új irányvonalakkal amiből magam a Legend reduktorcsalád megújulását és továbbfejlesztését emelném ki sikernek.

Tény, hogy a felszereléspaletta a meglévő jó, jobb, legjobb típusú és árfekvésű termékek egy-egy egy kategóriáján túl, már a kommersz kategóriát is teríti. Így lehet venni maszkot nem csak 9900 Ft-ért, hanem akár 6000 Ft-ért is. Ez azt jelenti, hogy az Aqualung név jelen van sportmultiknál ugyanúgy, mint a profi búvárboltokban. Hogy a sport kategória mennyi polcot fog iskolánkban meghódítani? Hmmm, nos a mutatunk belőle szinten tudom elképzelni jelenlétüket, ugyanis inkább felvállaljuk, hogy a meglévő árukészlet, az legyen az általunk használt minőségi, ne az eladható, de alacsonyabb minőségű holmi – ami persze naiv kezdőknek szenzációsan megfelel, míg egy merülni vágyó képzett búvárnak… nos, kevésbé.

Mit is mondjak még a bemutatóról? Hírlevelünkben ott van, ami még közérdeklődésre is számot tarthat. No meg a búvárbolt címszó alatt hasonlólépp olvasható. Aqualung van, volt és lesz. Ajánljuk. Partnercenter lettünk – hivatalosan is.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár