Slider, tesztsiklatás

  • 0

Slider, tesztsiklatás

Szelni a vizet, nulla erőfeszítéssel siklani? Az ötlet régi, a megvalósítás brilliáns, ha a subwinges fiúk produkciójára gondolunk. A nagyszerűsége az egésznek, maga az egyszerűség. Az ember csak kapaszkodik és irányítja az eseményeket.

slider1.jpg

A képen a prototípus látható, ami 3 órányi gondolkodás, kb. 5000 Ft és másfél órányi munka árán állt össze. Nem mondható igényes darabnak, se könnyűnek, tartósnak és vízállónak pláne nem tűnik anyagából kifolyólag. Amire alkalmas volt, az a tesztsiklatás és egy pár perces video. Az eredmény egy olyan film, amit többször végignézve sem tudtam megunni. Magát a siklatást unni? Legszívesebben csak kapaszkodnék a deszkába és lógnék én fejjel lefelé újra a víz alatt hasítva, vagy forognék, kanyarognék kedvemre…

Perspektíva: könnyű, szállítható, szalonképes modellek létrehozása, amiket akár búvárútjaink alkalmával lehetne élvezni. Gondold el, hogy Sataya delfinjeit, egy ilyen alkalmassággal leped meg. Nos, a gondolattól mi sem nyughatunk, az eszköz több, mint saját igény. Hatalmas móka!

kerasub_logo_youtube.jpg Kerasub Sliders video
%5 5 percnyi suhanás

prototípus akcióban


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár