Geographic projekt

  • 1

Geographic projekt

Pár egyeztetés után megérkezett a National Geographic neve alatt futó forgatócsoport. Egy sorozathoz készül Montenegrot átutazó film, amiben a műsorvezető mint egy Sherman tank, mindenen átküzdi magát, legyen az lóverseny, hegyi bicaj, rafting, vagy búvárkodás.

kepek.JPGVégül is délután egyre érkezett a csapat kis hajónkhoz, amivel háromszor is kifutottunk a filmezés kedvéért. Az idő persze vadul ketyegett, mire végeztünk a Kék barlangnál (Plava Spilja) az összes beállítással, arra majnem lement a Nap. Éppen tudtak még pár snittet csinálni a tegengeralattjárógarázsnál, aztán loholtunk vissza Noviba, hogy taxiba tegyük őket. A terv szerint Kotorba is hajóztunk volna, de hát a tervezés kudarca képpen nappal odaérnünk (még indulni sem) sikerült.

film.JPGHogy hova tűnt az idő? Filming is a heavy industrie- ahogy mondják. Jó négy órán keresztül ugráltunk ki-be a vízbe, tucatszor le-fel merültünk, hogy felvegyenek egy mondatot. A rendező meg az operatőr előtt úszkáltunk fel-alá, mindent megkomponálva, ismételve. Persze, ha lett volna kameralámpa, akkor sikerült is volna a durva Amphibico szereléssel valami nagyon színessel előjönni. Sony HD kamera volt, fullos, gyönyörű darab, amiről nem is álmodom. Azért megfoghattam, belenézhettem, atom jó érzés volt tartani a tökéletesen lebegő kamerát.

Nos, mint a főszereplő búvár keresztapja feltűnhetek majd hat csatornán is állítólag. De csak az ősszel majd, addig pedig lesz idő miminalizálni a műsorperceket miben merülünk.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

1 Comment

Istvan Molnar

2008-08-07 at 12:41 pm

Gratula, majd megnezlek benneteket 🙂

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár