Crna Gora

  • 0

Crna Gora

Fulledt netcaffe. Ovarosi forgatag. Visszacsoppentunk az elmult nyarak vilagaba: nincs ekezet, van millio lepcso a celig. Igen, Hercegnovi megint, avagy egy hetbe suritve Montenegro, benne par dolog, ami eddig kimaradt. Felfedztuk Banja Luka cityt, eveztunk A Vrbacon, ugrottunk Mostarnal a folyoba, turaztunk, strandoltunk es persze targyaltunk a velheto legjobb kapcsolatainkkal.

A tenger homalyos, szezonvegi, furdeni hideg, a hangulat bameszkodni forro. Az esti divatbemutatot soroskorso mellett jo vegignezni, mig minden kategoria felvonul, szarad a szaj, legurul a huus keseru ital. Ha valaki nem tudna, milyenek a szerb forma1-esek, itt egy ravezeto video, amit a “mellesleghez” kaptam. Mi nem mertunk fotozni. Ertheto, nem?

Ha eddig nem derult volna ki, mit keresunk itt, az nem kerdes: a jovo evi lehetoseget merlegeljuk. Az idei szezont total kihagytuk, ha ugy tetszik megszuntunk itt mukodni. Persze Piszkos Fredunk, Dragan szaki most is kihuzott a kalapbol valami erdekes meglepetest: evolution, ez a rebreather kedveloknek mondhat valamit azt hiszem. Hat, nekem is elakadt a szavam. Ugyhogy folyt kov.


About Author

Karas

Alapító tag és búvároktató, számos tengeren és merülésen túl, a Kerasub frontján.

Leave a Reply

Barlangi bújócska

Blogtár