2011 július

A Suunto akció a Kerasub 2011 júliusi hírdetése. Mint a készlet, mind az akció véget ért, az itt olvasott hírdetés archiv jellegű, ahogy a benne lévő egyéb tartalmi hívatkozások is.

Valóságossá vált az új Suunto D4i modell, mely a megszokott külsővel, de megújult belsővel került forgalomba. Bevezető akciók!

A Suunto újítása, hogy a D4i komputer is levegőintegrált lett, így mostantól ez a komputer is használható a jól ismert Suunto jeladóval, ezzel is megkönnyítve a búvárok dolgát.  Fontos tudnivaló, hogy a D4i komputer más belső elektronikával működik, mint az eddigi D4 komputerek, így értelemszerűen egy szoftver frissítéssel nem lehet a régit átalakítani.

suunto_bevezeto.jpg

Az új  D4i továbbra is válaszható fekete, kék, piros és sárga szíjjal, fekete vagy fehér házzal.  A Suunto D4i komputert most bevezető áron adhatjuk július 31.-ig, mely árakat az alábbi táblázatban találod.

Akciós modellek: Ár (Ft)
Suunto D4i  fekete, kék, sárga, piros szíjjal 102 600
Suunto D4i fehér házzal, fekete szíjjal 107 200
Suunto D4i fekete, kék, sárga, piros szíjjal + Jeladóval 171 300
Suunto D4i Fehér házzal, bármilyen szíjjal + Jeladóval 175 800

Ezzel egy időben az eddigi D4 modell gyártása értelemszerűen leállt, de a még készleten lévő hagyományos D4 modellek is ezen az akciós áron kaphatóak a készlet erejéig. Ehhez még egy akciót tudunk most tovább ajánlani:

suunto_juli30ig.jpg

Megtörtént merülések, júliusi beszámolók a blogon:

Július 12 – Délutáni műszak, avagy Neufelder See, bármikor, munka után. “időben voltunk ahhoz, hogy megtorpanjunk a jegypénztár előtt. Nos, nyári hónap lévén, a kassa este hétkor zár. A belépők árát újabb Radler-be fektettük, oltva a szomjúságot miközben a tóvendéglő teraszán meg is tartottuk a briefinget.” (tovább…)

Július 16 – Ostrom, Bükfürdő, vizes 8-as medence: “Legyen vasárnap. Ha a szombat hőség, akkor másnap még többen mennek a strandra. Megkaptuk a fürdőtől az engedélyt. Harmadszor mentük bemutatózni. Nem is merem kiírni…” (tovább…)

Július 17 – “becserkésszük a stégeket, majd irány a bázis előtti játszótér, 14 perc úszással ott termünk. Törpfalván rákászunk, didergünk, majd csövezünk. Ezzel kimerítettük a terep adta lehetőségeket és a levegőkészlet nagy részét.” (tovább…)

Július vége: kegyetlenül esős, hűvös időjárást írtunk, el kellett halasztani a programokat, beleértve a Sv. Marina kiírást is. Összeülő stábunk szomorú. Aki nem búvár, az a rekordtermésnek induló betakarítás megmentésén, vagy a Svájci frank mennybemenetelén aggódik joggal. Az eső meg csak hull, alig bújik elő a napocska. Ez, nem a búvárkodás nyara.

ok580.jpg

Szafari hír: összeállt egy 15 fős banda, amivel meg is telt a hajó. Last minute helyekre lehet regisztrálni, ha lemondás lenne, kiket lehet hívni. Persze aki lemaradt, annak sem kell nagyon aggódni: 2012 tavaszán újra megyünk. Addig szeretnénk eljutni Balira. Ennyit a tervekről, amiben a repjegy árak és az idő játsszák a fő szerepet.

get_newslettr.jpgA legújabb hír, hogy újra Hírlevél! Valahol 2009 októberében szakadt meg  havi egy körüli direkt tudósítás a Kerasub háza tájáról. Most sem ígérek többet, csak azt, hogy lesz és igyekszik felhívni a figyelmet ténykedésünkre, túráinkra és üzleti akcióinkra.

A hosszú szünet alatt persze teret hódított a Facebook, amit szintén kicsit idegenkedve nézünk. Az állásfoglalásunk ezzel kapcsolatban az, hogy a Kerasub Divers csoport létrejött, azzal a céllal, hogy legyen egy belső fal, egyszeri frissítő a túrák, merülések előtt. Lehet jelentkezni rá, de nem fogunk törtetni, kampányolni. Elég, ha nem felejtitek az anyaoldalt, meg az első uszonycsapások helyét, vagy hogy kinél juttok sűrített levegőhöz. A hol és mikor kérdésről született döntések itt találhatók. Tehát a Kerasub van, felszerel, oktat és merül. Adjuk a híreket, mint jeleket, vegytek hát! Ha az első hírlevél nem jutott el, akkor iratkozzatok fel, vagy jelezzétek hiányát. Előre is köszönet.

Első híradás: Északi-Tiran szafari, 2011 szeptember 25- október 2. Helyek nagyon korlátozott számban, még vannak.  Nézd meg a kiírást, vagy érdeklődj! Lesz két Adriai túra is, ezek most vannak lekérdezés alatt – azaz hírlevélre kerül hamarosan.

Ez a nyár nem szólt még az igazán dübörgő hőségről, de menni kell hamarosan Grazba és Neufelderre. Egyelőre most július 2 szombat az uszodáról szól…

Figyelem! PADI OWD kezdő tanfolyam indul, időpont július 1-3, uszoda és elmélet. Nyíltvizi vizsgák azt követően Graz, Neufelder, illetve Adria. Ezúton toboroznánk mindenkit a soron következő merülésekre, rendezvényekre:

Július 2 – szombat – Tanfolyami tréning - előkészületben. Hagyományos tanfolyaos hétvége és mártózás.

Hétközben, 16 órától, bármikor Neufelder futam. Öltözés a parkolóban, pénztár zárás után ingyenes bejutás és naplementés, hangulatos merülés a tóban. Visszaérkezés cca. fél 11. Legyen július 7, csütörtök!

Adria, július 21 körül – Búvár camping, Freedive, Nyíltvíz, Haladó vizsga

Vörös tenger, északi szafari: szeptember 25! - Klikkelj rá a leírásra és jelentkezz mielőbb, ha csatlakoznál! “Adott egy hajó, ami tényleg a búvároknak épült, profi búvárvezetők ötletei alapján. Minden igényt kielégítő safarihajó, magyar managmenttel, a magyar igényekre, extrákkal is felszerelve. Ez a MIRACLE -1! (Ez a link virtuális kirándulásra repít. Járd be a hajót!)”

phoca_thumb_l_miracle.jpg

2011 -ben is van NAUI tanfolyam! Azoknak, akik továbbra is komoly rendszernek tartják és tisztelik értékeit. Ennek ellenére a kezdő tanfolyamoknál a PADI irányelvei és anyagai szerint haladunk, amihez az évtizedes gyakorlati tapasztalatainkat a NAUI-ban szereztük.

0 Responses to “2011 július”


  • No Comments

Leave a Reply