2012 június

Két Adriás hétvége van mögöttünk. Jól megmártóztunk a friss vízben és elmondhatjuk, nincs még nyár. Négy héten belül hajószafari, addig pedig egy ausztriai merüléssel dobjuk fel magunkat grill-after-partyval tetézve. A júliusi tervekről annyi: vagy kitelepülve, vagy túrázva, de aktív nyár lesz, sportos mederbe terelve. Ezt a legközelebbi hírlevél fogalmazza meg konkrétan majd.   Addig megtekinthető az előző Hírlevél, és továbbra is van üres hely a júniusi egyiptomi szafarira. Ha valakit kicsit extrább merülőhely érdekel: akkor találtam egy álmodni valót: wakatobi. Ami megtekintése nem zárja ki a kevésbé extra merülőhelyeket.

polar_bear_floatin_1520147i.jpg

Így éreztem magam az utolsó merüléseknél… (klasszul!)

Egy kép gondolatébresztő poster Dustin Humphrey kompozícióiból.

KAIOTTON_ZISCO_POSTER.jpg

Vannak akciók, amikkel most megörvendeztethetjük búvárainkat: uszony, maszk, snorkel akció, búvárkompjuter alapáron, BCD kiállítási darabok, vagy bizományos cuccok a Kerasub Búvárbarlangban. Pár ízelítő itt és most:

Maszkok, uszonyok féláron, vagy ajándék snorkel! -( készletről)

Cressi uszonyok féláron: Cressi Frog, Cressi Pro Star a készleten lévő szín és méretválasztékban.

Maszkok már 3500 Ft-tól! Ez kizárólagosan tanfolyamosainknak szóló maszk vásár! Hogyan? Vedd meg a maszk+snorkel alapfelszerelést és minden márkás, minőségi maszk árának elengedjük a felét! Így legolcsóbban juthatsz a legjobb minőségű maszkhoz, amivel élvezetes lesz a merülés!

A Kerasub Dream team összeállt, az utolsó helyek várnak betöltésre! Cél belecsapni a nyári Vörös tenger hajós feelingjébe, ki sem jönni a vízből, miközben felkeressük a dugongok, teknősök, delfinek és longimanusok kedvenc helyeit. A tengerbiológia képviseletében Szinetár Csaba Professzor a fedélzeten, fényképezőket kezelő veteránként Foga és Fügedi Doktor, videokamerás vezetőként pedig jómagam terelem a csapatot. Ez nem csak egy szafari, hanem egy jól összeszervezett buli túra. Minden adott. Gyere!

EGYIPTOM, Déli Szafari – Marsa Alam

A nagy homokórát megfordítva már peregnek a homokszemek, a visszaszámlálás elkezdődött. Mennyit ér egy perc, egy nap, egy óra? Mennyit ér majd az a hét, amikor elrugaszkodva a szürke hétköznapoktól, a langyos kék mélységben ízleljük a nitrogént és kergetőzünk a színes korallhalakkal? Döntsétek el, tudtok-e jönni, lehet-e ez most cél. Elétek tárom a paramétereket:

Időpont: 2012 június 23-június 30 (szombat-szombat utazás, menetrend függvényében változhat)

Útvonal: Marsa Alamból kihajózva: Saab Marsa Alam, Marsa Mubarak (teknős és dugong öböl), Elphinstone (cápa fok), Shaab Maksour (labirintus), Malachy Sattaya South, Sattaya North, (delfinek), Claudia (alagutak), Abu Galawa (Thug Boat wrack), Shaab Hamam, Waadi Gamal, Shaab Sharm (időjárás és körülmények figyelembevételével a legjobb lehetőségeket követve)

Hajó: Lighthouse, MIRACLE ONE – jól ismert feltételekkel, magyar vezetőkkel, Kerasub erősítéssel. A hajó januárban felújításra került, kárpit csere, festés, új lefolyó rendszerek, stb., tehát a szokott igényes színvonalon dübörög a túra.

DSC_4785_dolphin.jpg

Referencia: több túránk után állítható, hogy méretben, ellátásban, a merülések profizmusában jó választás, amit személyesen is biztosítok, mint aktív harmadik vezető-oktató.
Létszám: 3 szabad hely Olvass tovább!

 

Persze van még csomó más program addig. Először is jacketvásár, illetve más felszerelések a Kerasub Aqualung márkaboltból. Merülési lehetőségek a programajánlóból, illetve röviden: Adria, Ausztria: Neufelder See, Graz, Itthon: Tata Fényes Forrás, Kőbánya, Kitelepülés…

 

0 Responses to “2012 június”


  • No Comments

Leave a Reply