2012 augusztus

A blogfolyamban épp Anglia van a vonalban. Ez annyiban hat ki a Hírekre, hogy egzakt módon, szárazon, az óceánparton, friss, sós levegőn kovácsolódnak a tervek egésszé, idővel.

prg_valt.png

Programváltozás lépett fel a visszajelzések összegzése alapján. Eszerint várjuk a jelentkezéseket a szeptember 14-17-es KRK túrára és hogy Egyiptom ősszel kit érdekel.

Átírtuk a google kérdőívet - amivel segíthetsz összerakni programot! - 2 percet kérünk csak. Egy újdonság jelent meg a válaszok között: szervezési díj,  ha a kiírást követő 2 héten túl jelentkezel és külön kell foglalkozni a foglalásoddal és mert csatlakozol a bandához, akiknek lehet, új programot kellett szervezni, mert pont a Te jelentkezésed hiányzott a korábbi kalandhoz.

Rebreathers1.jpg

Rebreather diving: ‘Killing Them Softly’

Gyors kérdésözön, avagy mit is gondol – mit kérdezne – bármelyikőtök, ha azt mondom: újralégző. Lehetőségem van felkeresni gyártó céget, így aztán megtudhatok számotokra bármit a témáról -ha fel is teszitek a kérdést. Segítségül itt a honlap, ahol angolul ugyan nagyon sok info megtalálható, bár gyakorlati kérdésekkel csak a tanfolylamon foglalkoznak. Ezért kérlek írjatok gyakorlati kérdéseket is!  A gyártó oldala: VR Technology

Addig is, míg a kiküldetés véget ér, keressétek bátran a Búvárbarlangot, mert a merüléseket felszerelésekkel és akár vezetéssel is támogatjuk. Nagyon is kézenfekvő módon: a kontaktok alatti elérhetőségen keressétek az asszisztenciát. :)

Augusztus végén: kezdő PADI OWD tanfolyam indul,
majd nyíltvizi merülések: szeptember 14-17
Adria túra KRK, Buborék

Miért is? Erről a bázisról, utoljára nyár elején tértünk haza szép emlékekkel. Nekünk tetsző tálalásban, nyugodt merülésekkel kirándulunk napi kihajózással (jó idő esetén) pl. előző bejegyzések is erről mesélnek:

Szerelembarlang
6 kicsi búvár
KRK 2

A helyszínen haladó és speciális vizsgák, valamint jófajta nitrox kapható. Jelentkezés szálláselőleggel (50 EUR) 4 éjszaka, 3×2 merülés progam.

SUUNTO_12nyar.jpg

Hatalmas Suunto Akció -  a nyárra. A jeladós opcióval futó modellek, a D-széria mostantól már USB adatkábellel kerül forgalomba, ami lehetővé teszi digitális merülési naplók vezetését. Személy szerint a papíralapú naplózás híve vagyok, de a kompjuterek tudása előtt azért megemelem a kalapom. Fejlődünk…

A rendelések 3 napon belül teljesítésre kerülhetnek és ne feledjétek: van színválászték is!

0 Responses to “2012 augusztus”


  • No Comments

Leave a Reply