2012 szeptember

Reduktorokról röviden: ha hiányzik a jó levegő, akkor jobban esik, ha a következő túránkra már saját rduktorból szívod – nem igaz? Mint Aqualung parnercenter nálunk próbáltad őket, most pedig elmondjuk, hogy juthatsz hozzájuk. Ha nálunk végeztél és már nyilván ABC felszerelést is vásároltál, akkor joggal veheted igénybe 10% törzsvásálói akcióinkat, ami egy reduktor vásárlásnál már komoly árelőnyt jelent.

legend_now_available.jpgAz Aqualung több díjat tudhat magának, a 2012-ben megjelent új Legend mint a legkönnyebb légzési ellenállású reduktor, kicsit finomított formában, kicsit könnyített formában, miflex rugalmas tömlőkkel újra tarolt.

Természetesen a Titan család sem igazán marad el minőségben az évtizedes konstrukció szintén korszerűbb formában és igen jó áron kapható. A minőség és tradíció találkozik: vásárolj nálunk, kedvezménnyel, garanciával, jó reduktort!

Legend set: 137 900,-
Törzsvásárlónak: 124.110,-
Legend Lx set: 164000,-
Törzsvásárlónak: 147 600,-
Titan Lx Supreme set: 105.900,-
Törzsvásárlónak: 95 310,-

Köszönetnyilvánítás, ajándékeső! Akik válaszoltak az augusztusi programtervezős kérdőívre, azok hamarosan kerasubos ajándékban részesülnek. Hogy miben? – ez mindenképp egy apró kis meglepetés lesz. Akik pedig tovább léptek a programok kommentelésén és jelezték érdeklődésüket, azok a rebreather nevű fantom témakörben lettek kérdésekre bíztatva. Nos, az építő kérdésekből adódóan, no meg saját kíváncsi erőktől hajtva felkerestem egy technikai rebreather oktató profit, a  VR Technology  gyárát és egy komoly délelőttnyi riport eredményeképpen el is készült egy publikálható cikk vázlata. Megjelenésre természetesen a Submarin magazinban kerülhet sor. Az ajándék pedig nem más, minthogy minden kérdező számára, egy éves Submarine Magazin előfizetést tudunk ajándékozni! Skacok, köszi a segítséget a cikkhez!

sentinel_action.jpg

Sentinel and Mike Potts  in action: foto by rich Stevenson
(elég komoly kiszerelés…)

Vége jön a nyárnak, már 8 órakor sötétedik, a gyerekeket pedig már nem kell ijesztegetni az iskolával, tény, hogy menni kell. Ezért mi még nekirugaszkodunk az Adriának és a kezdő búvárokat is nyílt vízre visszük. Múlt évben még novemberben is merültünk a horvát tengerparton és jó volt! Egy biztos jó kis túra nézett ki, bár a prógnózis rémísztő képeket festett.

Erről szól a Bura c. beszámoló

csik.jpg

 Szerelembarlang

6 kicsi búvár

KRK 2

Azért, hogy korábbi túrákról is képet kapjál. Pillanatnyilag a video anyag készül, amiben 3 túra legjobb jeleneteit fésüljük össze. Bárki bármit mond, az Adria igenis tud szép lenni!

 

 

0 Responses to “2012 szeptember”


  • No Comments

Leave a Reply