2012 október

SUUNTO: őszi akció, október 20-ig, aki a D6i-re áhítozik! A Búvárbolt/Suunto aloldalon bővebben foglalkozunk a Suunto-val, itt és most csak az akciós ár a téma, ami igazából nem csak a hatos modellre szól.

termekkep_d6_profil.png

Mi az, amire komoly búvárnak szüksége lehet? Hát az egyszerűen és kézenfekvően benne van a D6i-ben. Sőt, a már tartozéknak számító USB interfész és letölthető szoftver túl is nyúlik az igényeken.

Én magam igénynek nevezem a levegős/nitrox/gage/free merülő üzemmódokat. Extra a gáz váltás, ami stage palack előre beállított nitrox keverék használatát teszi lehetővé – ez persze a tech merülésekhez éppoly jó, mint a gage (mérőműszer) üzemmód.

Mint “i” széria, a palacknyomást jeladóval tudja venni és ott van a deepstop funkció, a több állítható figyelmeztető funkció aktíválható, állítható a személyi érzékenység és van egy   iránytűnk is a hétköznapi óra funkciók mögött. Háttérvilágítás éjsötétben diszkréten mutatja a tetszetős számlapot. Számos funkciót nem említek, de mindenkit megnyugtatnék: semmi nem hiányzik, mondom ezt tapasztalatból. Az én D6-osom már 624 merülésnél, 442 merült óránál jár. Kérdezitek, hogy szeretem-e? Igen, de simán újra cserélném!

Bővebben: D6i elastomer+USB 180.990,- Ft-tól! 

 Reduktorokról röviden: ha hiányzik a jó levegő, akkor jobban esik, ha a következő túránkra már saját rduktorból szívod – nem igaz? Mint Aqualung parnercenter nálunk próbáltad őket, most pedig elmondjuk, hogy juthatsz hozzájuk. Ha nálunk végeztél és már nyilván ABC felszerelést is vásároltál, akkor joggal veheted igénybe 10% törzsvásálói akcióinkat, ami egy reduktor vásárlásnál már komoly árelőnyt jelent.

legend_now_available.jpgAz Aqualung több díjat tudhat magának, a 2012-ben megjelent új Legend mint a legkönnyebb légzési ellenállású reduktor, kicsit finomított formában, kicsit könnyített formában, miflex rugalmas tömlőkkel újra tarolt.

Természetesen a Titan család sem igazán marad el minőségben az évtizedes konstrukció szintén korszerűbb formában és igen jó áron kapható. A minőség és tradíció találkozik: vásárolj nálunk, kedvezménnyel, garanciával, jó reduktort!

Legend set: 137 900,-
Törzsvásárlónak: 124.110,-
Legend Lx set: 164000,-
Törzsvásárlónak: 147 600,-
Titan Lx Supreme set: 105.900,-
Törzsvásárlónak: 95 310,-

Köszönetnyilvánítás, ajándékeső! Akik válaszoltak az augusztusi programtervezős kérdőívre, azok hamarosan kerasubos ajándékban részesülnek. Hogy miben? – ez mindenképp egy apró kis meglepetés lesz. Akik pedig tovább léptek a programok kommentelésén és jelezték érdeklődésüket, azok a rebreather nevű fantom témakörben lettek kérdésekre bíztatva. Nos, az építő kérdésekből adódóan, no meg saját kíváncsi erőktől hajtva felkerestem egy technikai rebreather oktató profit, a  VR Technology  gyárát és egy komoly délelőttnyi riport eredményeképpen el is készült egy publikálható cikk vázlata. Megjelenésre természetesen a Submarin magazinban kerülhet sor. Az ajándék pedig nem más, minthogy minden kérdező számára, egy éves Submarine Magazin előfizetést tudunk ajándékozni! Skacok, köszi a segítséget a cikkhez!

0 Responses to “2012 október”


  • No Comments

Leave a Reply