2012 november

November lévén, behúzódunk az uszodák vizeire, kezdődnek a tréningek. Ez sokaknak több lehetőséget nyújt, mint  a kimaradó, többnapos túrák, vagy a hétvégi merülőnapok. Rendeződnek a videók, elkészült a KRK túráról egy kis videó, de a vörös tengeri dvd is nézhető csemege a téli napokra. Kitűztük a következő túrát, tanfolyami lehetőséget és várhatóan több uszodavilágba eljutunk a télen, mint eddig. Mivel kapunk néha megbízást csapatépítő tréningre, oktatásra, merítésre, láthatóan van gyakorlati értéke tovább tanulni és képzett vezető búvárrá válni. Nem volt eseménytelen a november és a december sem lesz az…

És itt egy kis Adriai feeling: üregi búvárkodás, Cres szigetnél… a “legújabb” video!
Aktuális hír: kifutóban a gyönyörű Nemo Excel, az utolsó darabokból még rendelhesz!
- Utolsó búvárszafarin forgattuk a Matrixra hajazó mókás fundivot. - Dive terror video: itt!
- Hibajelenség
- egy száraz ruhás merülés buktatókkal
- Vas Népe, november 29 cikk
Fotósoknak ajánlható UWP 68 szeptember/októberiUWP 69 november/december kiadású magazin letölthető a honlapról

Brüsszeli toborzó. Zászlóra tűztük a Nemo33 programot, amit hamarosan meghírdetünk. Mit kell tudni erről a medencecsodáról?  Volt már egyszer egy cikk a témáról, amikor is a medencés tréningek területén körbekémleltünk. Most az lenne a cél, hogy a Tauchturmon túl, eljussunk az európai bestof létesítményhez, ahova fapados járat repítene. Kultúra, belga csoki, belga sör egészítené ki a programot, ahov amég felszerelést sem kell vinni. (A létesítmény adja  amerüléshez való készüléket, bár ruhát ABC-t én vinnék azért) Ízelítőül pár link: divecenter leíráspazar cuccokmedencékszakember szemével.

nemo33_shot.jpg

“A hegymászó azért mássza meg a magas hegyeket, mert ott vannak, a búvár meg azért megy a mélybe, hogy megnézze, ott mi van. Igaz, azt előre tudtuk, hogy a Nemo 33-ban nincs (nem lesz) semmi, legfeljebb a merülés élménye, ami azért mégiscsak valami. Sőt, az a valami csak igazán. Fekete Gy. Attila| nol.hu” 

0 Responses to “2012 november”


  • No Comments

Leave a Reply