2013 október

silo_lighjthouse.JPGDidergős októbert értünk a harminc fokos egyiptomi vizek után. St Johnsnál jártunk, erről szól a krónika, de KRK szigeten töltött hétvégénk is megér egy-egy bejegyzést.

.. Peltastis Storynk / Kerasub Weekend)

.. Silo – merülőhely

.. Pásztor Zoli video intro: Safari

.. St Johns: búvármarathon

 

A GOPRO rovat is bővül, hiszen búváriskolánk bár a szkeptikusok közé tartozik a mindenkinek kamerát a kezébe kérdést illetően, de most kizárólag a mini kamerát vittük a túrára, hogy majd 70 GB anyaggal térjünk haza. Ez magával hozza a felvételek feldolgozása című témakört, illetve az újabb tapasztalatok megosztását. Egyáltalán: mi kell a sikerhez? –  a jó felvételekhez?

Mondjuk egy jó búvárkompjuter- ha már merül az ember. Itt a SUUNTO Zoop finomított beugró modellje, vagy a továbbfejlesztett Vyper Silver (71.980,- Ft), de az igazi nagy dobás:

most 28.000,- Ft kedvezménnyel a SUUNTO D4! Hihetetlen akciós áron, 115.310,- Ft-ért, amíg a készlet tart!

Hogy mit tud a D4? Igazi sportóra, egy búvárkompjuter teljes tudásával, akár rádiós jeladóval a palacknyomást is jelzi! A használt üzemmódok teljes sprektumát kínálja, azaz freedive, gauge (mérőműszer funkció), nitrox, és persze a biztonságos Suunto merülési mód. Bővebben itt. Karácsony lesz az idén, de D4 akció már aligha…

image001.jpg

Tréningek, célpontok: jövő év elejére kinéz egy távoli, dél-kelet ázsiai túra. időpont: 2014 február. Jelenleg az utaztató partnerirodákkal folynak egyeztetések az utazás szervezését illetően. A túra forgatókönyve két hetes kinttartózkodás vázára épül, amiben a búvárkodás is helyt kap 5-6 napos főprogramként, illetve fakultatív utazások és kirándulások fűszerezik utunkat az adott régióban. Lehetséges országként szerepel Vietnám, Fülöp szigetek, Thaiföld, illetve Malajzia. A túra programja és tényleges kiírása a tárgyalások lezártával válik véglegessé. Mind létszámstop, mind a repülőjegyek foglalását illető gyors befizetés igénye jellemzi az utazást.

andamansea.png

Az utazáshoz kedvcsináló olvasmányt és ötleteket nyújthat: Southeast Asia Pilot

A száraz ruhás merüléseken és a jövő év előkészítésén túl, ez a fő csapásirány, igyekszünk egy mozgalmas, lehetőségekben dús búvárnaptárt összeállítani, folytatni oktatási hagyományainkat. Merülések nélkül nincs jó búvár, szóval vannak túrák, amik a továbbfejlődést szolgálják, hogy adott túrán a maximumokat hozzuk ki egy merülésből.

 

Következő védett vizi merülések:

- október 20 reggel, vasárnapi tréning: uszonyos úszás és készülékes merülés: Szhely, Fedettuszoda

- november 3 , vasárnapi  tréning: uszonyos úszás és készülékes merülés: Szhely, Fedettuszoda

3D_Facebook_Logo_Cube_HD_Wallpaper_Vvallpaper.Net.jpgVárjuk érdeklődéseteket és észrevételeteiket! Kérlek regisztráljatok a Kerasub Divers Facebook csoportba, ahol aktális bejegyzéseink, új honlap tartalmaink azonnal posztolásra kerülnek.

0 Responses to “2013 október”


  • No Comments

Leave a Reply