2014 április

April_fool_day_images.jpg

Április tréfával indult, mert hát 2-án, vasárnap valójában csak március volt – úgyhogy kacsa volt az invitálás, ill. elnézés. Persze azért el nem maradt, ott voltunk és mártóztunk. Következőkben azért uszoda még lesz, rögtön, április 12-én, lehet sorakozni kérem!  Folytatás április 27-én, majd május elején egy-egy újabb alkalommal. (foto)

 

Közeleg a nyár, a Pünkösdi Adria merülésekre csábít! – amit csak a a május 1-i Tech team keménykedései előznek meg, szintén az Adrián (május 1!) Ezen alkalmakból bővül a blog:

- Bunker merülés: “Van valami extrém abban, amikor az ember egy vízbe vesző lépcsőn trappol lefelé. Mikor a víz nyakig ér, akkor a boltív elkpesztően közeli. Ahogy előre tekintesz, a vízfelszínen megtörik a boltozat. Ez a kezdet és a vég találkozása.”

- Korai Adria: ” Dupla palack, Divelabs wing. Jebem ti teknicka ronjenja – jut eszembe az öreg Gacevic, ahogy fintorogva int fejével a dupla plackon végtelenül babráló fontos igenprofi ninja vendégek felé. Most én érzem magam kicsit ilyen rajzfilmfigurának, szinte érzve magamon korábbi énem sanda pillantását. Ugyanakkor semmi okom rá, hamar kész az egység és nem igényel az átlagnál több munkát. Egy dolog nagyon idevág: gyakorlat teszi a mestert – az pedig csak most kezdődik.” – részlet a május 1-i túrából

- Badysurf: Kipróbáltuk, élveztük és rá is kaptunk! Hogy mi ez?  Két féle prototípus, ötcsillagos móka! – kipróbáltuk, élveztük! lsd. még: Korai Adria

 

 

IMG_8976.jpg

Hajószafari, Horvátországban! kevesen ismerik, bár könnyebb eljutni oda, mint a trópusokra. Ami extrát ad, az a Horvát szigetvilágban történő bolyongás és mesés partok, városok érintése a kikötések során. Mostantól, akár last minute túrákat is közvetítünk.

Aktuális ajánlat: május 31-június 7, most 600 Eur teljes ellátással búvároknak!
Kísérőknek 560, – EUR, (ez 60 Eur kedvezmény a listaárból)
bővebben lsd. a hajó honlapján: www.vranjak.eu

 

A cikk apropója a körülnézés folyamán aktuális a térségben. Kornati Nemzeti Park, illetve Dugi Otok, Vis, Korcula, azok a déli, külső vonulatok, ahova egyszerű, hétvégi turista nem jut el. Főszezonban nem is akar. Nekik lehet jó alternativa a hajószafari ötlete. Barátkozni a gondolattal, az egyiptomi tapasztalatok után… nos, nekünk is feladat. Megírjuk, hogy is haladunk vele!

 

Nem tréfa, itt az alkalom, D4 és D6 fronton, hogy a bevált Suuntohoz jusson, akinek még nincsen. Tavaszi akcióban a nyúl most 20%-kal olcsóbban jut hozzájuk, lsd. a valóságos forgatagot és áraikat a képen. Az a jó a Suuntóban, hogy jókor jön az akciókkal, május 6-ig, szezon előtt még van lehetőségetek rendelni!

image014_1.jpg

0 Responses to “2014 április”


  • No Comments

Leave a Reply