2014 május

Éljen május elseje, avagy irány az Adria! Mára már emléke egy mókás kirándulásnak, digitális lenyomattal a blog révén  - a résztvevők örömére. Az Adria felé fordultunk, jóllehet a közeljövő medencés tréningekről és Neufelder See merülésekről is szól. Hogy senki nem maradjon le, hírcsatornánk Facebook révén kívánjuk erősíteni. Gyártás előtt a siklószárny, uszodázunk május 10-11 alkalmából, készülünk Grüner See-re, Kőbányára és Bunker felé, majd megyünk az Adriára. Fotókat válogatva dőlt el a helyszín: Sv Marina, az Isztrián. Részletek itt.

Video jelenet: underwater slider - kipróbáltuk a prototípust!

diveinfo.jpg

Hajószafari, Horvátországban. kevesen ismerik, bár könnyebb eljutni oda, mint a trópusokra. Ami extrát ad, az a Horvát szigetvilágban történő bolyongás és mesés partok, városok érintése a kikötések során. Mostantól, akár last minute túrákat is közvetítünk.

Aktuális ajánlat: május 31-június 7, 600 Eur teljes ellátással búvároknak!
Kísérőknek 560, – EUR, (ez 60 Eur kedvezmény a listaárból)
bővebben lsd. a hajó honlapján: www.vranjak.eu

IMG_8976.jpg

A cikk apropója a körülnézés folyamán aktuális a térségben. Kornati Nemzeti Park, illetve Dugi Otok, Vis, Korcula, azok a déli, külső vonulatok, ahova egyszerű, hétvégi turista nem jut el. Főszezonban nem is akar. Nekik lehet jó alternativa a hajószafari ötlete. Barátkozni a gondolattal, az egyiptomi tapasztalatok után… nos, nekünk is feladat. Megírjuk, hogy is haladunk vele!

 

image014_1.jpg

Nem tréfa, itt az alkalom, D4 és D6 fronton, hogy a bevált Suuntohoz jusson, akinek még nincsen. Tavaszi akcióban a nyúl most 20%-kal olcsóbban jut hozzájuk, lsd. a valóságos forgatagot és áraikat a képen. Az a jó a Suuntóban, hogy jókor jön az akciókkal, május 6-ig, szezon előtt még van lehetőségetek rendelni!

 

0 Responses to “2014 május”


  • No Comments

Leave a Reply