2014 június

Úgy születtek a hírek júniusban, hogy elmeséltük őket – miután megéltük azokat. Ezzel azt akarom mondani, hogy a híroldal nem került ki időben, a beszámolók utólag készültek, mi meg piszkosul pedálztunk a hétköznapok sűrűjében, hogy mindenhova odaérjünk, ahova indultunk.

Míg május utolsó hétvégéjén Neufelderen csobbantunk, megtapasztalhattuk a szelesebb időt, a csordában vonuló pontyokat és a friss vízben tíz méteres látótáv fogadott. Aztán mentünk Pünkösd jegyében az Adriára, ahol Sv Marina kínált kötetlen, szép merüléseket.  Kellemes volt beleugrani a nyárba, annyira, hogy ez alkalomból szárazon maradt a száraz ruha – egész napokat töltöttem a tradícionális nedves neoprénben. Láttuk a Léna roncsát, Nikolai barlangját és más falakat is.

sv_marina_view.jpg

Megmerültük újra Neufelder See mélyét, ezúttal meleg víz és mérsékelt látótáv fogadott. Még kezdő búvár is akdt a tóátúszásra, természetesen víz alatt, ahol méretes harcsákkal találkoztunk éppen a tó közepén! Repetaképpen ezt két napon keresztül űztük.

neufelder_camp.jpgneufelder_bath.jpgpotyka.jpgneufelder_pipe.jpg

neufelder_surface.jpgselfy_neufelder_dive.jpgneufelder_insider.jpgneufelder_boat.jpg

A kompresszor is technikai pihenőt tartott, aminek köszönhetően akadt izgalom a palacktöltéssel kapcsolatban. Így jött az idei első Bükfürdői bemutató, miközben már indulni is kellett egyiptomi vízekre. Az elkészült felvételekre, a deszkázós élményekre és más el nem készült beszámolókra várni kell kicsit – miközben itt a július – dübörög a nyár!

Hazai vizeken pihenjük a június fáradalmait. Mindenekelőtt pedig köszönjük a sűrű, pörgős júniust!

0 Responses to “2014 június”


  • No Comments

Leave a Reply