2014 július

Túl vagyunk a júniuson és egyiptomi kalandokon egyaránt. Pihenésképpen július az itthoni tevékenységek jegyében telik, környező vizeket látogatunk és szeptemberben indulunk csak újra az Adriára.

IMG_8976.jpgSzafarizni ott is lehet! Azok után, hogy magam is hosszú, kalandos heteket köszönhetek az Adriának, nagyszerű nyaralási alternatívának tartom azok számára, akik extrára vágynak és szívesen hajóznak. Idén már csak augusztus 16-tól szeptember 6-ig vannak foglalható helyek, de mindenképpen szeretnénk csatlakozni mi is az Adria érintetlen oldalának felfedezéséhez.

Adriai hajószafari ügyében keressetek bennünket! Elérhető helyek itt! 

Mivel a nyaralás, a csobbanás búvárfelszerelésért kiált! Elhatároztuk, hogy minden hónapban pár felszerelést promóciós jelleggel kínálunk. A felszerelések az akció, illetve készlet erejéig érvényesek, amennyiben egy adott időpontig a rendelés befut hozzánk. Ezek havi akciók, kiváló áron, amiket csak megrendelésre tudunk teljesíteni – csak az adott hírdetés érvényességéig. A kínált sportszereket csak így tudjuk szállítani, várva megrendeléseiteket. Kerasub júliusi akció: uszonyokra

cressi_aktual_juli.jpg

A Cressi patinás olasz márka, sokak előtt ismert. Könnyed, recreációs termékeiről ismert, de az úszófelszerelések és szigonyos vadászathoz tervezett palettája is figyelemre méltó. Mi a freediving irányából, Umberto Pelizzari nevével fémjelzett oldalát is ismerjük.

Mint forgalmazó ajánljuk az egyedülállóan olvasmányos és stílusteremtő Cressi Bibliát, azaz a gyártó letölthető prospektusát, ami 260 oldalban bárki előtt nyitva áll. Nem csak most, hanem a jövőt nézve bármikor tudtok innen rendelni, hiszen számos termék bevált és kiváló minőséget képvisel.

Aktuális akciónk kiterjesztjük a bolti készleten lévő Cressi uszonyokra, valamint papucsos uszonyként rendelhető modellek közül a Pro Star kerül most rendelésre. Az akció az előrendelésre érvényes, miszerint 13.890,- Ft helyett, 11.890,- Ft!cressi_prostar_site.png

A Cressi Pro Star egy legendás uszony, ami egyaránt alkalmas trópusi, készülékes merülésekhez, snorkelezéshez, illetve kisebb freedive merülésekhez, köszönhetően felépítésének ami hosszabb a szokottnál. Anyaga strapabíró, kellően lágy, lábrésze kényelmes. Azért ajánljuk, mert szeretjük, hiszen profi minőség, hosszú távra. Nagyíts rá a kis képre – majd rendelj!

Rendeléseiteket kérjük augusztus 12-ig leadni! Az akció augusztus 31-ig, illetve a készleteink erejéig érvényes.

cressi_akcio_juli.jpg

További Aqualung uszonyok, akciós áron a Búvárbarlangban!

Stratos – pántos uszony: 19.900,- most: 13.900,- Ft!

Blades Flex – pántos uszony: 24.900,- most 18.900,- Ft

X-shot – fémpántos, top class uszony: csak 25.900,- Ft

Aqualungstratosfins.jpg

AquaLungBanner.jpg

 

Hogy milyen volt a Vörös tenger? Nincs rá szavam. A felszíni időket nagyszerű, vidám emberekkel tölthettem, miközben a merülések vezetése sem volt extrém kihívás. Gyönyörű merüléseket éltünk meg a 27 fokos, tiszta, meleg tengerben, hogy elmondhassam: érdemes búvárkodni!

Ugyan vittük a deszkát, de a delfines álom ezzel kapcsolatban nem teljesült. A fedélzeten teljesítő kollégámnak, Attilának köszönhetően egy megosztható videó napvilágra is került.

 

Beszámolink épp készülőben… Köszönjük a türelmet!

 

nemo_anemonasity.jpg

 

 

A júliussal és következő kapcsolatban szeretnénk konkrétumokkal előállni: 

Kedd-csütörtök esténként, Tófürdő, uszonyos úszás/merülési lehetőség

Érdeklődőknek továbbra is PADI OWD tanfolyamokat kínálunk.

Július 20 Bükfürdő, Intro nap/tréning

Július 26, 27: Neufelder See – opcionális

Augusztus 1-től kezdő tanfolyam – illetve igény szerint

Augusztus 10 Bükfürdő, Intro nap/tréning

Szeptember 19-21: Adria – előkészületben, jelentkezőket várunk

0 Responses to “2014 július”


  • No Comments

Leave a Reply