2014 augusztus

introdive, family dive

Feltöltöttük az albumokat! Sajnos az E-mail címek nem minden esetben voltak
helyesek, de reméljük mindenkihez eljut a képek forrása. Ajánjuk videóinkat
is, jó nézegetést!

Kerasub Divers-Introday-Bükfürdő-2014-augusztus 10 

Kerasub videók a Youtubon!

 

AquaLungBanner.jpg

További elérhető reduktor konfigurációk:

Aqualung Legend Supreme szett (1,2 lépcső + octopus): 135.000,- Ft

Aqualung Micron reduktor szett (Micron 1,2 lépcső + Calypso XLC octopus): 99.900,- Ft 116.000,-

Aqualung Titan LX reduktor szett (Titan LX 1,2 lépcső + Titan LX octopus): 98.000,- Ft 115.900,-

Online Aqualung katalógus - lapozgatható. Egyes mintadarabok nálunk kipróbálhatóak, bérelhetőek – keresd őket a Búvárbarlangban!

kerasub_introdive_6.jpg

Kafa ez a búvárkodás, annak, aki Bükfürdőn részesül a Búvárbarlang ingyenes próbamerüléseiből. Következő lehetőség augusztus 10-e vasárnap, azaz aki szeretne részt venni, az mindenképp előzetesen foglaljon időpontot a helyszínen reggel 10-től. A merülésekre 14:00-16:00 óráig kerül sor, azt megelőzően is merülünk, tréninggel csinálva kedvet az érdeklődőknek. Tehát, akit érdekel, az a helyszínen jelentkezzen be merülésre! A foglalkozás rövid alkalmat kínál egy könnyed elmerülésre, pár hűs lélegzet erejéig a víz alatt.

További medencés tréningek elérhetőek: kedd és csütörtök estéken, este 20:00-21:30 között.

INTRO MERÜLÉSEK! - azoknak, akik nyaralni készülnek és a búvárkodás szerepel terveik között – de nem bíznak a helyszíni gyorstalpalókban. Mi itt, kiadós bemutató merüléssel tudunk felkészíteni benneteket, hogy az élmény ne adrenalinbombaként hason és szorongásokkal teljen. Jelentkezzetek intro merülésre, tanuljátok meg a búvárkodás első lépéseit, ismerkedjetek meg a víz alatti életérzés elsöprő élményével, kedd, vagy csürörtök este – Szombathelyen!

kerasub_introdive1.jpgkerasub_introdive2.jpgkerasub_introdive3.jpgkerasub_introdive_5.jpg

ADRIA KIÁLLÍTÁS - Víz alatt- múlt felett… - a Savaria Múzeumban. A kiállítás szeptemberben zár, így már csak pár hétig tárja elénk az Adria meghökkentő arcát, azt, amit a strandon csak kisebb részleteiben tudtunk felfedezni. A tárlat igényesen mutatja be a leginkább előforduló élőlényeket és pár Kovács Károly által készült háttérkép is segít a víz alatti hangulat megidézésében.

Neufelder See merülések: felszerelésekkel és pár spontán időponttal támogatjuk a nyári merüléseket. Az eddig látottak alapján könnyű összefutni méretes pontyok rajval, kisebb nagyobb sügércsapatokkal. Tavi rákok tanyáznak pár helyen, míg a búvárszerencse révén a tó nagyobb predátoraival is összefuthatunk,mint például magányos csukával, vagy kövér lesőharcsával. Következő tervezett menet: augusztus  12-13 … Tartsatok velünk! – illetve fogjátok a szerkót és irány a merülés!

csuka_neufelder.jpg

 

A nyár vége pedig közeleg: szeptember 19-21: Adria – előkészületben, érdeklődőket várunk útitársnak!

Cressi  uszony akciónk augusztus 12-vel lejárt,  Aqualung uszonyok augusztus végéig futnak. Búvárnak kell az uszony, részletekhez lapozz júliusi leírásunkhoz!

 

cressi_akcio_juli.jpg

Apeks XTX 200 + XTX40 reduktor set: 139.900,- Ft 195.000,- akció lezárva!

apeks_xtx_200_plus_xtx_40_regulator_set.jpg.jpg

0 Responses to “2014 augusztus”


  • No Comments

Leave a Reply