2014 szeptember

 

 

Hatalmas esőzéssel és hideg szelekkel tört ránk a szeptember. Akinek lett volna kedve is búvárkodni, az lehet, hogy már a síléceit élezi. Pedig még van hátra pár kanyar merülés, jó lesz bepakolni a búvártáskába.

Szeptemberi akcióképpen ólom akciót hírdetünk, aki a hónap folyamán jelzi igényét, az 10 kg ólom mellé ingyen övet kaphat, aki pedig tevékenyen részt kíván vesz az öntésen, az féláron juthat súlyokhoz, vagy pedig az általa hozott ólom a kívánt formában ölthet alakot. Az öntödei munkások bográcsos ellátásban részesülnek. Öntés: október végén (időjárástól függően).

olomakcio

Idén, szeptember 6-án volt a Búvárkarnevál a hegyeshalmi tavon, így aki részletek alapján kedvet kapott az jövőre mindenképpen jöjjön velünk,. Ebben egy beszámolóval is tudunk segíteni, melyhez előljáróban a szupertutti jelzőt akasztanánk a rendezvényre. Merülés nélkül, éhesen, szomjasan vagy éppen szomorúan nem lehetett megúszni – jelmezek is erről tanúskodtak. Ottalvós buli, szögezném le a jövő évi rendezvényt látogatók kedvéért. Menni kell és kész. Idei képek és az ígért beszámoló hamarosan.

phoca_thumb_l_karneval 2012_102

http://www.buvarkarneval.hu/index.php/hu/kontakthu

Szeptember 19-21 Adria, pénteki leutazással, vasárnapig merül a csapat. Célpont KRK sziget, 4 merülés és sok jókedv!

 

Ezt követően még egy egyiptomi hajószafarin pörögnek a kamerák, hogy delfinek és cápák nyomaiba eredjünk. Az ősz még édesvízi merüléseket kínál, száraz ruhás csapatnak pedig még idén is ajánlott az Adria! – de Ausztriában is vannak még terveink…

Október 18-19 Neufelder See/Graz OWD tréning hétvége – gesztenyesütéssel!

 

0 Responses to “2014 szeptember”


  • No Comments

Leave a Reply