2014 december

Olyan, mintha nem lett volna november az idén. Legalábbis, az emberiség javához hasonlóan nem sokat búvárkodtunk, amiről érdemes lett volna írni is. De eljött a december és pár dolog ide kívánkozott:

 

Gyakorlatilag december 19-ig a búvárbolt tárva-nyitva vár, év vége lévén némi búvárajándék kerülhet a fa alá. hogy vízbe is kerüljünk, egy tréninget még tartunk az idén:

December 14-én, Celldömölk, Vulkán Fürdő, de. 10:00-től medencés tréning

Menetrend: 8 órától pakolás Búvárbarlangban, 8:30-kor indulás, 9:30-tól Vulkán fürdő találkozó és “cuccolás”, 11:30-ig tréning, majd levezetés, ebéd, hazaindulás.

Decemberig húzódtak a DVD ősbemutatók. 9-én Zalaegerszegen már sor került az elsőre, most 14-én tartanánk a szerveződő 2015 búvárszafari apropójából az afterpartyt – ahol a kiforrott nyári képsorokat adjuk át a kaszkadőröknek :)

hohoho

Karácsonyfa állítás helyett szárazruha próbára megyünk – remélhetőleg – Karácsonyt követően a Neufelder See-re.

Ami nem maradhat el: Évzáró összejövetel, Tauchturm, újabb tréningek és tengerbiológia – az januártól megadatik. Lesz Kőbánya merülés, Várpalota és Hegyeshalom.

Az év folyamán pedig a 2015-ös szafari időpontok mellé számos programot szervezünk. Jelentkezzetek, a hajón lévő helyeket most foglaljuk!

Elmondhatjuk, hogy merülésekből szépek jutottak az idén, érdemes lesz az idei videókból néhányat feltölteni…

Merüljünk jövőre is, tartsatok velünk!

 

Szép Ünnepeket, Áldást, Békességet a jövő évre is: Karas

 

 

 

 

 

Üdvözlettel: Karas

0 Responses to “2014 december”


  • No Comments

Leave a Reply