2015 június


Zivataros, hideg időket éltünk. Pünkösdkor le volt zárva a KRK bevezető híd – ott voltunk. Megmártóztunk a Grüner See friss vízében és még mindig nem volt melegünk. Aztán, egy hétköznap reggelen, az üzem udvarán, kiszimatoltuk a nyarat. Parfümjét lehelték a fák, a mezők, az aszfalt és a gyorsan forrósodó levegő. Egy szippantás a dús levegőből, érezve, hogy ol a széna illata dominál, máskor a virágzó hársak bódítanak, de a reggeli pára, és a locsolások gőze is karakteresen tudatja: itt vannak a harminc fokok! Szép az élet, ahogy a hosszúra nyúlt napok erős fénye a nyár tónusaival színezi át a világot. Úgy, ahogy ezt az egészet magamba szívtam egy lélegzettel, úgy tudatosult bennem, hogy mennyi minden vár még – legkevésbé a szobában kuporgás! Jönnek az új merülések:

Június: megjártuk Kostrénát, az Adria nyári arca fogadott bennünket, aszfaltrottyantó hőség és hűsítő, sima víztükör. Nyári idill…

Idén eljött a június úgy, hogy nem merültünk idén Neufelder See-n! Így aztán 13-án, szombaton ott jártunk!

Június 20, szombat, Bükfürdő tréning nap – esőkkel.

redsee

Június 28 – július 5, – Egyiptom, Abu Fendera túra

Egy szerencsés, jól sikerült hajószafarin vettünk részt, közeli élmény selyemcápával, napóleonhallal és teknőssel – utóbbit Ernő szelidíti. (lehet, hogy a teknősnek szimpatikus a kopasz búvár?)

 

Júliusi előzetes: közeli merülések, tréningek, induló tanfolyamok! Várunk minden érdeklődőt!

 

Beszámolóink a blog rovatban olvashatóak.

 

 

 

 

0 Responses to “2015 június”


  • No Comments

Leave a Reply