2015 július

vyper-15

Ha valaki komputert akar venni, akkor a legdurvább akcióban itt a levegőintegrált (jeladós) Suunto Vyper Air! Iránytűvel és minden extrával, ami egy reki búvárnak kell, sőt, nagy, jól átlátható, nagy kijelzővel. dekoratív, az ára pedig most utolérhetetlen a kategóriában!

Akcióban van a Zoop is, adatkábellel, nitrox móddal adja a haladó búvárnak szükséges komfortot:

zoop-15

 

DCIM100GOPRO
Búvárangyalkák akció után. Nyári idill, avagy nap-fürdőzés combo csomag, amihez a lelki békét leginkább egy jó merülés hozza meg. Júliusi blog alatt ezekről a merüléskről írunk, aztán hazatérve a környék hűsítő vizeit részesítjük előnyben.

Július 12 – Neufelder See – tréningmerülések

Július 18 – Neufelder See – tréningmerülések

Július 19 – Fedettuszoda, Szombathely - bemutató nap

Szeptember 27 – Deadelus szafari

kekhalak

Szeptemberi Egyiptom túrára keresünk útitársakat! – jelentkezési határidő lezárása kjövetkezik! Lsd. Deadelus safari a programajánlókban!
Szeptemberben szárazmerülésre invitálunk. A Baromedical.hu így ír erről:

“A program egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. A tapasztalatok szerint egy szárazmerülés 4 órás elfoglaltság, ebből maga a “merülés” kb 70 perc. A merülés alatt kényelmes fotelben ülve, biztonságos körülmények között tapasztalhatod meg, hogy nálad mikor és hogyan jelentkezik a nitrogénnarkózis.

Az 50 méteres „mélységben” a fej begőzöl, mindenen nevetsz, megváltozik az időérzéked. Aki már kipróbálta hatalmas élménynek tartja.

A merülés tervezésekor a biztonság volt a legfontosabb. A meghatározott dekompressziós megállók sima levegős merülésre vannak méretezve, mégis 12m-től 100%-os oxigénnel dekóznak a résztvevők.

Az elméleti oktatás során kicsit átismételjük amit a nitrogén narkózisról tudhatunk, kicsit a búvárkodás veszélyeiről beszélünk, szóba kerül a búvárbaleset, és mindenképpen beszélünk a keszonkamráról is.”

0 Responses to “2015 július”


  • No Comments

Leave a Reply