2015 november

November 12-én Graz, Copacobana. November egyetlen merülése, víz 12 fokos. Egyetlen mentségem, mint a Kerasub főállású frontemberének, nem a vízhőfokra persze, hogy tudom a a dolgomat, nem felejtek: tartozom a karneváli fotókkal, ugyanúgy, mint számos videóval, amit ebben az évben készítettünk.

2016-ban szeretnénk felkavarni kicsit a vizeket, amiről mi mást is lehet mondani? Itt a Mares és a Beuchat új vonala, lehet szabadtüdős merülés, vagy technikai irányzat. Gyönyörű új felszerelések és promók láttak napvilágot, egyelőre az új vonal gyönyörű termékei csak év közben jelennek meg, de elmondható, hogy végre jó irányba fordultak a designerek, valószínűleg a profik útmutatásai alapján. Ez a prospektusokból is visszaköszön, dedikáltak a termékek.

 

További videók:
az új Fusion 52x reduktor  illetve itt van a technikai merülés, az Extended range video

Az új Beuchat katalógus is fenn van a neten, innen letölthető

Ami a jó benne, hogy mint viszonteladó, a jövő évben ezek a termékek ugyanúgy elérhetőek boltunkban, mint eddig, ahogy most is foghatóak és persze rendelhetőek a termékek. Kifejezetten a freediving az erősségük, de ruhák és maszkok tekintetében is csúcsminőséget produkálnak. Mi mit ígérünk? 2016-ban mi is jobban rámegyünk a freedive és tekkes vonalra… azaz a merülésekre…

 

0 Responses to “2015 november”


  • No Comments

Leave a Reply