Oxigénterápia

Hiperbár oxigénterápia – jelentőségéről és gyakorlati hasznait évtizedek óta kamatoztatja a modern orvostudomány. Búvárként önkéntelenül is élvezői vagyunk a magas koncentrációjú oxigén pozitív hatásainak, így a merülés egyben terápiás és egészségmegőrző szereppel is bír.

Ugyanakkor a felszínen történő magas koncentrációjú oxigén terápiás belégzése számos betegség esetén bír pozitív hatással.
Oxyhealth – mHBOT kamra
Screen shot 2015-12-28 at 10.53.50 PM

 

 

2016-ban mindkét kezelési forma elérhetővé válik. Az oxigénprojekt és terápia részére különálló weboldalt indítunk hamarosan.

 

Oxigénkoncentrátor – my O2 készülék már nálunk Szombathelyen is bérelhető! 30 % oxigén, aromaterápia és kozmetikai bőrkezelésre alkalmas a készülék, ami egyre inkább szolgálja wellnessközpontok számára is a páciensek felfrissülését.
Ajánljuk mindenki számára, aki otthonában szeretne egészséges úton, könnyen és gyorsan felfrissülni stimulálószerek nélkül. A készülék segít a stresszoldásban, az anyagcsere folyamatok gyorsításában, a nyugodt alvás elérésében és javítja az általános közérzetet. Az arckezelő fej segítségével lehetővé válik a bőr regenerálása, a bőrápoló készítmények mélyebb rétegekbe történő bejuttatása, a bőr hidratálása, frissítése, fiatalítása, a ráncok csökkentése.
Érdeklődni: 0620 265 0597

 

Szervezünk szárazmerüléseket magas nyomású kamrába – kifejezetten búvárok részére, a mélymerülés hatásának megtapasztalására. Decompressziós kamra és HBOT kezelések: Baromedical

0 Responses to “Oxigénterápia”


  • No Comments

Leave a Reply