2016 március

Február 28-án, tréninget tartottunk Szombathelyen.

Március 5-én  III. Magyar Barlangi és Technikai Búvártalálkozó: hallgatóság soraiban

Március 12-én, szombaton, szárazmerülés, azaz 50 méteres mélységre merül a csapat. (12 fő jelentkezésével!)
Március 17-én, csütörtökön 18:00, Cápák és más tengeri ragadozók címmel Boda Richárd előadása

birds-and-sharks_1500163i

 

Ricsitől röviden, nagy dózisban. Megismerkedünk a világtengerek felépítésével, a bennük élő létformák közti táplálkozási kapcsolatokkal. Mivel cím szerint cápáké a főszerep, ezért ezek általános ismertetésével alapozunk. Három tengeri élőhely típus, ahol megvizsgáljuk és összehasonlítjuk (persze a teljesség igénye nélkül) az egyes fajok alkalmazkodását, bevált táplálékszerzési módszereiket, technikákat.
Közben megismerkedünk egy fantasztikus természeti jelenséggel, a nagy szardínia futammal, ahol ragadozók tömkelege képviselteti magát.
Végül pedig kicsit meglódulhat a fantáziánk, mivel a jövő lehetőségeit vázoljuk fel. Olyan evolúciós újításokkal találkozhatunk, melyek akár még hatékonyabb vadászokká tehetik őket.
Jelentkezés: Kerasub elérhetőségein.

 

 

Kellemes Tauchturm edzéssel indult a Február, de mivel a nátha sokakat eltérített, még egy időpontot tervezünk Április környékére. Rendszeres, év eleji túránkról most is beszámoló készült, no meg egy friss video:

 

Megérkeztek az aqualung búvárkompjuterek, legalábbis az első I300-as átszaladt üzletünkön. Természetesen a továbbiakban is ott vannak a bevált Suunto műszerek, még tart az év elejei akció:
vyperair-2016

 

 

0 Responses to “2016 március”


  • No Comments

Leave a Reply