HíRLEVÉL – AKTUÁLIS

2014 – 03 : minden kedves Búvárnak, Kerasub Hírlevél és programok röviden:

 

Kőbánya merülés – száraz ruha misszió – Bp. május 24-én

Szombathely, uszodai tréning: május 25-én.

Neufelder See – hétvégi merülések: Tréning, avagy OWD nyíltvíz  május 31-június 1.

Pünkösd, Adria Sv MarinaJúnius 6-9  Jelentkezés: MOST!

Neufelder See, hétvégi tréning, avagy OWD nyíltvíz: Június 14-15 

Szafari helyek: Egyiptom, Vörös tengeri merülésekre invitálunk, még pár útitársnak lenne hely, akik társaságunk és a merüléseket egyaránt élvezni kívánják.

Június 29-Július 6: Déli Szafari – 4 szabad hely

Szeptember 28 – október 5 Déli Szafari  - 1 szabad hely

cave1.jpg

 

———————————- érdeklődni, csatlakozni, információk:  209660998, Karas

 

 

Aktuális hírözön: támogatjuk a Divelabs termékeket, azon belül is az egyedi, minőségi száraz ruháikat szombati utunkkal, ahol egy bemutató keretében lehetőség adódik a méretfelvételre, majd Kőbánya kazamatáiban tudunk elmerülni. Sajnos ezt a programot a Grüner See helyett áldoztuk be, amire technikai okokból csak hét közben tudunk vállalkozni, ehhez spontán útitársat keresünk.

uszi3.jpg

Uszodai tréning vasárnap, BB (Búvár Barlang) 10:00 gyülekezővel startolunk. Következő tréningjeink a nyár jegyében szabadtéren szervezzük, heti két, esti  alkalommal Tófürdő, illetve Bükfürdőn egész napos alkalmakkal teremtjük meg az uszonyos úszáshoz, vagy készülékes merüléshez szükséges kereteket.

Diving Fitness – avagy mozogjatok! A tréningekhez kapcsolódó, átfogó mozgás jegyében szeretnénk tömegsport szinten kocogótársakat, evezőtársakat illetve úszókat toborozni. Hogy ez a napi mozgásadagról szól-e, vagy személyes hadjárat a plusz kilók ellen, az magánügy, miközben a lényeg a jobb kondíció és a közérzet általi jobb egészség. Az elképzelés, hogy aki ezen felbuzdul, az toborozzon társakat és álljon neki – már ma – vagy holnap akár az első adag  futásnak. Nekem reggel 7. Megyek. És Te?

uszi.jpg

Kerasub Búváros holmik terén kapucnis pulcsik, illetve fürdőruházat készítésén fáradozunk a jó öreg pólók mellett. A következő közleményben a kész lehetőségek, illetve mérethelyes darabok bemutatásáról adunk hírt – így mindenki számára biztosítható lehet egy “márkás” szabadidős ruhadarab. Remélhetőleg a kínált modellek elnyerik tetszéseteket.

Nyílt vízi merülések: két hétvége is indul Neufelder See, illetve Grüner See vizein merülhetünk. Egy adriai  túra Pünkösd jegyében, így aki a nyári Vörös tengeri szafarira benevezett, találhat frissítési lehetőséget, illetve kipróbálhatja a menetfelszerelését még  nagy túra előtt. Júliusra még naptári időbeosztás nem készült, ekkortájt az előzőekben beharangozott tréningekről és kezdő búvár programok keretében tevékenykedünk, illetve a környező vizekben mártózunk. Szólni fogunk, amire ott a FB, a programajánló, telefonos elérhetőségeink, illetve következő hírlevelünk.

Merülésekben gazdag, sportos szezont mindenkinek!

Üdvözlettel: Karas

 

0 Responses to “HíRLEVÉL – AKTUÁLIS”


  • No Comments

Leave a Reply