2016 május

A hónap az utolsó “inkubátor” hónap, indulunk nyílt vízre hamarosan, kezdődik a szezon.

Május 29-én Vulkán Fürdő, tréning és gyereknapi merültetés a Kerasub Divers búváraitól. A várakozásnak megfelelően főleg gyerekek érdeklődtek, egészen fiatal, 5 éves is akadt közöttük. Megfelelő módon. illetve megfelelő biztosítással igyekeztünk a kíváncsiakat megmeríteni, erről készült a legfrisebb fotóalbumunk: Kerasub Divers – gyereknapi búvárkodás
K
öszönjük az érdeklődést és reméljük sokak szíve ezután jobban ver a búvárkodás gondolatától. Tanfolyamaink nyáron is indulnak!

punkosdi-hirdetes

 

Június 3-5-6, KRK, Adria

Az idei időjárás indokával, későbbugyan, de eljött az első Adria túra időpontja. Hagyományos KRK leutazás (420 km) majd az ismerős Obelix hajón történő merülésekkel merüljük a már melegedő vízeket. Ajánlatos lenne a túra hosszabbítása egy nappal, így hétfőn is lehetne még merülni. Ott vannak Cres falai, Plavnik öblei, titokzatos üregek és persze a Siloi roncs.

Szállásárak 2 éjszaka 50 Eur/fő, 3 éjszaka 70 Eur/fő irányáron. Ezt azoknak írjuk, akik a legrosszabbra készülnének és kalkulálni szeretnének egy kerettel. Létszámok és férőhelyek tekintetében lehet kedvezőbb – ezért kérjük jelezzétek igényeiteket! Családos túra.

Merülések: egész napos hajós túra ára- 2 merüléssel: 56 EUR, parti merülés 18 EUR/db
Merülésvezetés: Karas, vagy egyéni

A merülések a töltés, palack és ólom árát tartalmazzák, felszerelést lehetőleg itthonról viszünk.

IMG_1649

 

Aki most szeretne kihívásokat és célokat keresni annak ajánlható a következő profi hölgy videója, illetve a kamera mögötti stáb, nem beszélve a statisztáktól hemzsegő háttérről. Ha újra lélegzethez juttok, akkor jönnek a programajánlók is.

május 7-én, szombat, Kerasub Divers Molnár János barlangban merül
május 8-án, vasárnap, uszodai tréning, OWD és intro
május 22, vasárnap,  Neufelder See
május 29-én Celldömölk, Vulkán Fürdő: Gyereknapi merülések
június elején: Adria: KRK, OWD és tréning, roncsmerülés
június: Neufelder See, Copacoban

Maradjatok velünk, hamarosan újabb cikkek…

0 Responses to “2016 május”


  • No Comments

Leave a Reply