2016 június

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Majdnem egy hetet szorongtunk Bükfürdő előtt. Na, nem a lámpaláz, vagy a Technika Ördöge végett szívtuk a fogunkat, hanem a szélsőségekig pesszimista meterológiai előrejelzés okán. Valósággal döngölték belénk a hidegfront jégesős, orkánosan fagyharapásos képeit. Már úgy éreztem, hogy ha a családom biztonságát garantálni akarom, akkor egy bunkerben húzódom meg, ahelyett, hogy strandra megyek. Szerencsére, akadtak sokan, akik vagy kényszerből, vagy csak a saját eszüknek, szemüknek hitelt adva, inkább kijöttek, hogy merüljenek velünk. Folytatás és fotóalbum

KRK
Neufelder See
Bükfürdő
Copacobana

Gyékényes
Roadshow
Sveti Marina
Tiran Szafari

zoop-novo

Computer akció: megjelent az új Suunto Zoop. Novo – azaz a típusnév az új funkciókra utal. Volt idő, amikor egy kompjuter csak mélységeket és időket mutatott. Ma már legalább három üzemmód jellemzi az alaptípusokat, a merülések adatai letölthetőek és elemezhetőek. A merüléstervezés mellett a riasztások, deepstop, safety stop funkciók pedig a biztonságos merülést erősítik. Az, hogy a Novo háttérvilágítást, plusz egy funkciógombot és némiképp új külsőt kapott, az mindenképp értékelendő. A cég is így gondolta, ezért sajnos az alapmodell ára emelkedett, így akik az áprilisi akciót figyelték, azok még 54.400,- Ft-ért jutottak egy egyszerűbb Zoop birtokába. Most, az akciós áron, a Novo nem lépi túl a kifutó modell árát, a bevezetést követően azonban 89.000,- Ft lesz.

Az, hogy a Cressi design modelljei, a Mares vagy az Aqualang termékeit válasszuk az európai piacon, ha egymás mellé tesszük azt, hogy az összes modell bőven a használt funkciók terén többet nyújt, mint amit egy átlagos búvár erőből és magától értetődően a merülés szolgálatában használ, akkor választhatnánk bármit is. 200% a döntésben, hogy a Suunto kipróbált garanciális háttere és piaci pozíciója minket elkötelezetté tesz, hogy továbbra is ajánljuk.

 

 

 

0 Responses to “2016 június”


  • No Comments

Leave a Reply