2016 július

Neufelder See: éjszakai navigáció – július 8-án, 17:00 Búvárbarlang, 19:00 Parkoló a tónál. Napnyugtás vízreszállást követően full éjszakai tájékozódási merülés következik, haladó, illetve navigáció, keresés-kutatás, tanfolyami feladattal. Te vagy a fény az éjszakában? Gyere merülni az éj mámorában! :)

nightdive

 

Nem árt némi gyakorlat az éjszakai merüléshez. Vagy a korlátozott látási viszonyok között eltölteni pár feladatot. Múlt héten a Copacabana pont jó volt utóbbihoz, így az ottan résztvevők most előnyben! Hajrá, hajrá!

 

zoop-novo

Computer akció: megjelent az új Suunto Zoop. Novo – azaz a típusnév az új funkciókra utal. Volt idő, amikor egy kompjuter csak mélységeket és időket mutatott. Ma már legalább három üzemmód jellemzi az alaptípusokat, a merülések adatai letölthetőek és elemezhetőek. A merüléstervezés mellett a riasztások, deepstop, safety stop funkciók pedig a biztonságos merülést erősítik. Az, hogy a Novo háttérvilágítást, plusz egy funkciógombot és némiképp új külsőt kapott, az mindenképp értékelendő. A cég is így gondolta, ezért sajnos az alapmodell ára emelkedett, így akik az áprilisi akciót figyelték, azok még 54.400,- Ft-ért jutottak egy egyszerűbb Zoop birtokába. Most, az akciós áron, a Novo nem lépi túl a kifutó modell árát, a bevezetést követően azonban 89.000,- Ft lesz.

Az, hogy a Cressi design modelljei, a Mares vagy az Aqualang termékeit válasszuk az európai piacon, ha egymás mellé tesszük azt, hogy az összes modell bőven a használt funkciók terén többet nyújt, mint amit egy átlagos búvár erőből és magától értetődően a merülés szolgálatában használ, akkor választhatnánk bármit is. 200% a döntésben, hogy a Suunto kipróbált garanciális háttere és piaci pozíciója minket elkötelezetté tesz, hogy továbbra is ajánljuk.

Programok:

Kezdő Búvártanfolyam: Augusztus 20-21, illetve szeptember végén!

Gyékényes júlis 22-24
Roadshow augusztus – Ausztria
Sveti Marina augusztus 26-28
Tiran Szafari szeptember 4-11

 

 

 

0 Responses to “2016 július”


  • No Comments

Leave a Reply