2016 augusztus

Programok:

Új program: október 16: BDE szafari, Egyiptom!

seaview

 

 

 

Neufelder See: augusztus 21 vasárnap!

Sveti Marina augusztus 25-28
Tiran Szafari szeptember 4-11

repcsi

Figyelem! Hurghadába aktuálisan heti egy darab charter indul a partner Anubistól, ezért a szafari jelentkezések erősen helyfüggőek! Ez azt jelenti, hogy a későbbi jelentkezők repülőjegye kérdéses lehet. Ugyan pillanatnyilag a hajón vannak szabad helyek, de az utazás miatt a későbbiekben nem tudjuk garantálni a részvételt! Részvételi díjak és repülőjegyek fizetése esedékessé vált! Aki tud további érdeklődőt az jelentkezzen mielőbb! Üdvözlettel: Karas

Várható menetrend: itt

Tiran szafari részletek: itt

 

 

Írtuk, hogy júliusban startolt az akció: az új Novo most kerül a boltok polcaira –  annyira új. Első példány hamarosan érkezik hozzánk is, az akció egyelőre még tart.

 

zoop-novo

Computer akció: megjelent az új Suunto Zoop. Novo – azaz a típusnév az új funkciókra utal. Volt idő, amikor egy kompjuter csak mélységeket és időket mutatott. Ma már legalább három üzemmód jellemzi az alaptípusokat, a merülések adatai letölthetőek és elemezhetőek. A merüléstervezés mellett a riasztások, deepstop, safety stop funkciók pedig a biztonságos merülést erősítik. Az, hogy a Novo háttérvilágítást, plusz egy funkciógombot és némiképp új külsőt kapott, az mindenképp értékelendő. A cég is így gondolta, ezért sajnos az alapmodell ára emelkedett, így akik az áprilisi akciót figyelték, azok még 54.400,- Ft-ért jutottak egy egyszerűbb Zoop birtokába. Most, az akciós áron, a Novo nem lépi túl a kifutó modell árát, a bevezetést követően azonban 89.000,- Ft lesz.

Az, hogy a Cressi design modelljei, a Mares vagy az Aqualang termékeit válasszuk az európai piacon, ha egymás mellé tesszük azt, hogy az összes modell bőven a használt funkciók terén többet nyújt, mint amit egy átlagos búvár erőből és magától értetődően a merülés szolgálatában használ, akkor választhatnánk bármit is. 200% a döntésben, hogy a Suunto kipróbált garanciális háttere és piaci pozíciója minket elkötelezetté tesz, hogy továbbra is ajánljuk.

 

 

 

 

0 Responses to “2016 augusztus”


  • No Comments

Leave a Reply