2016-ősz

A szeptembert kihasználva, csodálatos merülésekkel búcsúztattuk a nyarat, meleg sós víztől az indián nyárba fordult Copacobana és Neufeld adott élményeket és két új búvár beavatásának keretet. Október 25-én téliesített menetrendű kezdő búvár tanfolyam veszi kezdetét és persze a téli szezon: száraz ruhás merülések, zárt tér, mint Kőbánya, Molnár János és persze medencés tréningek. Az idei élményeket pedig fel kell idézni, hiszen a képkockák már bemutatásra készek!

Addig is következő csobbanási lehetőségekről:

 

Celldömölk, Vulkán Fürdő intro és próbamerülések: október 8-án, 15:15-17:00 között

ez egyben Kerasub tréningnap is, azoknak, akik segítenek a programban.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Egyiptomi búvártúrák ajánásával a következő egyiptomi területekre indulunk hajószafarira – útitársak jelentkezését várjuk:

  • Egyiptom, hajószafari BDE, október 16-23

seaview

 

Október 30-i hétvégén Halloweendive! Kéretik jelentkezni a “tökös” búvároknak! (archív)

Ma a víz alatti operatőrök és Herok korában ennél jobb felvételekkel szeretnénk bemutatni a kaszkadőrök alkonyati merülését. Felmerült az esti forraltborozás gondolata is, ami ottalvós buliként keretezné az eseményt. jelentkezni, véleményezni!

halloween

További medencés alkalmak, tréningek, búvár bemutatók,

freedive merülések, oktatási helyszínek hamarosan:
- Celldömölk
- Szentgotthárd
- Tauchturm

 

 

 

 

zoop-novo

Computer akció: megjelent az új Suunto Zoop. Novo – azaz a típusnév az új funkciókra utal. Volt idő, amikor egy kompjuter csak mélységeket és időket mutatott. Ma már legalább három üzemmód jellemzi az alaptípusokat, a merülések adatai letölthetőek és elemezhetőek. A merüléstervezés mellett a riasztások, deepstop, safety stop funkciók pedig a biztonságos merülést erősítik. Az, hogy a Novo háttérvilágítást, plusz egy funkciógombot és némiképp új külsőt kapott, az mindenképp értékelendő. A cég is így gondolta, ezért sajnos az alapmodell ára emelkedett, így akik az áprilisi akciót figyelték, azok még 54.400,- Ft-ért jutottak egy egyszerűbb Zoop birtokába. Most, az akciós áron, a Novo nem lépi túl a kifutó modell árát, a bevezetést követően azonban 89.000,- Ft lesz.

Az, hogy a Cressi design modelljei, a Mares vagy az Aqualang termékeit válasszuk az európai piacon, ha egymás mellé tesszük azt, hogy az összes modell bőven a használt funkciók terén többet nyújt, mint amit egy átlagos búvár erőből és magától értetődően a merülés szolgálatában használ, akkor választhatnánk bármit is. 200% a döntésben, hogy a Suunto kipróbált garanciális háttere és piaci pozíciója minket elkötelezetté tesz, hogy továbbra is ajánljuk.

 

 

 

 

0 Responses to “2016-ősz”


  • No Comments

Leave a Reply