HÍRLEVÉL FEIRATKOZÁS

A Kerasub nem ügynököl, nem tukmál, nem nyomul vadul. Nem jelölgetünk be az iwiw-en, a facebookon csak úgy ismeretlenül, a direkt ismerettséget részesítjük előnyben.

Mi hírlevelet küldünk, honlap tartalmakat (hírek, programok, blog) frissítünk, Te írsz, megcsörögsz, vagy becsöngetsz!

A címlapon mindig frissítve láthatod híreinket, témáinkat, szemezgetést a blogból, az archive témajegyzékben pedig sok minden mást, ami alapján megítélheted, vagy elmerülhetsz a Kerasub világában.

Tehát hírlevelünkre innen tudsz fel- vagy leiratkozni

Aktuális hírlevelünk

.

Unknown.jpeg Kötetlenül, 1-3 havonta számíthatsz olvasnivalóra.  Természetesen számítunk rá hogy elolvasod, hogy reagálsz, véleményezel vagy kommentelsz, esetleg jelentkezel. Véleményed meghatározó, bármi legyen is az részedről.

Fontos!Válaszod közvetlen email címre küldd: a “reply” funció hírlevelünknél direkt inaktív.

Köszönjük, hogy olvasóink között tarthatunk számon.

A legjobban annak örülünk, ha vásárlási vagy merülési terveiddel megkeresel bennünket: minden amit ígérünk tapasztalatokra épül és szakmailag korrekt. Évtizedes tapasztalatunk jelzi a búvárkodás nálunk hivatás!

1 Response to “HÍRLEVÉL FEIRATKOZÁS”


  • Szentgyörgyi Zoltán

    Hi Karesz!
    Valamikor meglátogatlak,de majd egyeztetünk mert hétfőtől péntekig Ausztriába dolgozom.Mivel a lányok egész jól meg nőttek gondolkodhatok a “Nagy”visszatérésen a mélyebb vizek felé.Már nagyon hiányzik a merülés,egyre többet nézek merüléseket ,,felszerelést,,régi közös fotókat stb…..
    Jacket,reduktor+octo ,mélység-nyomás mérőt szeretnék venni e lőször.Mivel ezeket meg a palackot anno eladtam.De azóta annak újabb cuccok na ezekből kéne mazsoláznom Barátom.Na majd leülünk és elbeszélgetünk hogy mik a lehetőségek.Amúgy gratulálok a babához,a Nagy kalandort megszelidítették hahaha. ZODIAC

Leave a Reply