Búváriskola

Ki ne próbálná ki szívesen a búvárkodást? Valószínűleg sokan örülnének, ha nem csak egy mély lélegzet erejéig ereszkedhetnének a felszín alá, illetve ha kicsit nagyobb mélységeket is meghódíthatnának. Ki ne gondolná bele magát Cousteau kapitány helyébe, vagy az atlantisi ember bőrébe? Ki ne álmodott volna a víz alatti légzésről? Nos sokan, sokféle okból vonzódnak a víz alá. Ideje engedni a vonzásnak…

Hogy ez a vonzás hova is juttat? Erről szól a blog. Minden esetre egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé.

HÚZZ BÚVÁRUSZONYT! – MERÜLJ!

scuba.jpgA lehetőséget a Búvárbarlang biztosítja: uszodai tréning, tavi merülés, Adria, Montenegro, Vörös tenger, vagy más trópusi célpont? Esetleg extrém merülés? Freediving? Foto, video? Mi mindenre kaphatóak vagyunk, legfőképp arra, hogy magunkkal húzzunk valahova. Búvárként csatlakozz, érdeklődőként startolj velünk! Csak akkor vagy búvár, ha merülsz is! Nekünk pedig a merülés jelenti a célt és motivációt.

Kiképzünk, felszerelünk és merülünk Veled.
Ennyi! Kezdd el, állj be hozzánk búvárnak!
Békaszemű, harcsabajszú, fókatestű, bálnatermetű, halmozgású társaid már várnak… Csak öt lépés az egész:

1) Ismerkedés a búvárkodással, avagy uszodai tréningek folyamatosan
2) Tanfolyamok, Nemzetközi NAUI Búvárvizsga
3) Felszerelések, avagy bérlés és búvárbolt
4) Búvár túrák, merülések
5) Kerasub Divers –  búvárbaráti kör

1) USZODAI TRÉNING, BÚVÁRBEMUTATÓ

Palackos emberek, ott bugyognak az uszodában, mutogatnak egymásnak meg bóklásznak. Mi jó van benne, mit csinálnak? Drágáim, ők búvárkodnak! Élvezik, ezáltal gyakorolják a lebegést, testük légzésükhöz igazodva emelkedik, vagy süllyed, uszonycsapásaik nyomán lendületbe jönnek. Érdeklődők kipróbálják, kezdők itt tanulják, majd finomítják, a haladók pedig élvezik és tökélyre fejlesztik a mesterfogásokat, vagy épp az extrém vízbiztonságra edzenek. Ilyen például a NAUI bailout gyakorlata 1 levegővel, vagy egy perc alatt, vagy éppen lebegve hozzá! Freediving, vagy állóképesség fejlesztés? Nos ezek is gyakorlási opciók, főleg a téli, medencetréninges időszakban.

consumeremlhdr2011v2582x209.jpg

2) TANFOLYAMOK, NEMZETKÖZI PADI BÚVÁRVIZSGA

Kutya, azaz békabőr. Az egyik legismertebb vizsga, ami feljogosít bizonyos merülésekre, igazolva képzettséged.  18 méterig kezdő, 30 (40!) méterig haladó, rutinosként pedig nitrox vizsgával a világ legkellemesebb merülőhelyeit felhőtlenül élvezheted. Érdeklődésed szerint egyéb speciális képzések felé is elindulhatsz a PADI tanfolyamok által, akár hivatásos – profi- búvárrá válva. Mester és mentőbúvár tanfolyam, vagy Divemaster? Mivel a merüléshez alkalmas víz kell, azokat felkeresve képzünk búvárokat Ausztriában és horvátországban merülve – többnyire.
Kérdezz, ha tovább szeretnél lépni.

3) FELSZERELÉS BÉRLÉS ÉS BÚVÁRBOLT

A Kerasub húsz éve használ különböző felszereléseket, míg eljutott az olcsó és gyér minőségű kellékektől a jelenlegi minőségi eszközökig. Ezt tükrözi a búváriskola felszereltsége, a kölcsönözhető készlet és a búvárbolt kínálata. Vállalkozásunk vezető európai márkák forgalmazója és értője. Felszereléseink újszerűek, alig használtak, fokozottan megkíméltek és szervizeltek. Számos modell új, még vásárlás előtt kipróbálható, összehasonlítható. Szakvéleményünk őszinte és tárgyilagos: mert azt szeretnénk, hogy a mi búváraink jól és jó felszerelésekkel merüljenek. Kínálat megtekinthető a Búvárbarlangban!

Webáruház segít eligazodni az áruk és áraik között. Vagy van készletünk, vagy két napon belül átvehető a rendelt termék, vagy általunk kedvezménnyel vásárolhatsz személyesen partnereinknél. Számos terméket nálunk kipróbálhatsz – mielőtt megvennéd.

- Divex: Aqualung, Technisub, Suunto, Seequest, stb.
- Bare, Suunto, Cressi, stb.

4) BÚVÁR TÚRÁK, MERÜLÉSEK

Ez itt a bökkenő. Merülni kell, nem élhet kopoltyúval az ember a felszínen. Jelenleg két vállalkozásra ágazik a Kerasub: hazai tagozat a Klub törzstagság részére, rendszeres tréningek és lowbudget programok. Másik vezérvonal pedig a mézesmadzag, a meghívó, avagy a hivatásos búvár pályafutása, hol rövid, hol hosszabb külföldi kitelepüléssel. Erről szól a blog (már említettem!), Nektek, mindenkinek, azoknak akiket érdekel a búvárkodás, de legfőképpen tanítványaimnak barátaimnak és családomnak. A túrákat, tréningeket pedig éppen a Ti igényeitekhez igazítjuk, azaz mi megyünk, gyertek velünk! A technikai háttér adott. Ha a búvár merülni akar, akkor a Kerasubbal merülhet is! – ez a missziónk.

5) KERASUB DIVERS

Minél többet merülsz velünk, annál inkább részese lehetsz egy olyan társaságnak, akik ugyanazt a hóbortot űző, hasonlóan gondolkodó normális emberpéldányok. Mert a víz alatt annak kell lenni – így a víz felett sincs másképpen.

0 Responses to “Búváriskola”


  • No Comments

Leave a Reply