UW-Foto/Video

Videókamerák és fényképezőgépek víz alatti üzemeltetése egyik fő erősségünk. Azoknak, akik tanulják, akik egy alkalomra, akár csak egy hétre igénylik, azok akik vásárlás előtt állnak: nekik kínálunk minőségi technikai megoldást!

Videókamerákhoz forgalmazunk tokokat, fényképezőgép választásban a nagy kínálatra való tekintettel szakértelmünkkel segítünk önnek a legtöbbet! Kölcsönözhető készülékeinkhez több éves tapasztalatot, vagy akár oktatást is nyújtunk. Ne ragadj le az eldobható kategóriánál, és végeredménynél! Ezeket használd! Lépj be a víz alatti leképezés világába, próbáld ki eszközeinket!

KÖLCSÖNZÉS, BÉRMUNKA: KERASUB VÍZ ALATTI FOTO VIDEO!

Ahol a fényképezést tárgyalni kezdik: ilyen egy profin összeállított, compakt fényképező…

Kerasub fényképező kínálata:

PANASONIC TZ10 set (30 m)

Olympus TG-2

Kerasub videókamera kínálata:

PANASONIC NV-GS200 + BS KINETICS tok Mojave 80 m (eladó mini DV kamera set)
PANASONIC HDC-SD100 + BS KINETICS tok Mojave 80 m (HD kamera)

GOPRO HERO 3, Action kamera szett 40 méterig, battery pack, polar pro filter, stb.

Mindenki tudja, hogy a puding próbája az evés. Az utazásé valahol a bepakolás, kipakolás. A víz alatti fényképezésé az üzembiztosság. Alapigazság, hogy ami beázhat, az be is fog ázni. (Igen, Murphynek köszönhető a jelenség.) A tanulópénzt az ember a tengerbe dobálja, cserébe klassz, sómarta élettelen lencsével a homályba révedő optikák apukája lesz. Maradnak a közös képek, a közös merülésekről majd a polcra idővel új kamera érkezik.  Ha van rá keret. Dübörög a technika, ma már víz alatt fotózni jogos igény. Ime egy kis betikintő a típusok, gyártók összepárosításához: DIGIDEEP


Témák: kölcsönzés, felvételek készítése, rendelés, bérmunka, víz alatti foto-video hasznos infók


0 Responses to “UW-Foto/Video”


  • No Comments

Leave a Reply